Android TV / Android Mobile

Funkcionalnosti i aplikacije

ANDROID STB APP
Android TV i Android Box APP

YU2GO Android TV aplikacija je prilagođena da radi na svim Android televizorima, box-ovima (STB) i stickovima koji imaju Android TV ili AOSP operativni sistem.

YU2GO IPTV televizija prilagođena za smart uređaje uz još mnogo novih naprednih funkcionalnosti i sve to zapakovano u jednu aplikaciju.

Probajte YU2GO i ne propustite nijedan trenutak na vašem omiljenom TV kanalu.

Web aplikacija

Sa zadovoljstvom možemo da kažemo da je naša web aplikacija konačno tu na zahtev svih korisnika koji hoće da nas gledaju i na svojim laptopvima i računarima.Naša web aplikacija je prilagođena tako da radi na svim uređajima koji imaju internet pretraživač kao što su računari,laptopovi,telefoni,tableti i smart televizori.

 

WEB APP
YU2GO bilo gde u svetu u vašem džepu
Android Mobile APP

Naša Android Mobilna aplikacija je prilagođena da pruži bogato i nesvakidašnje iskustvo. Sve funkcionalnosti interaktivne televizije u vašem džepu bilo gdje da vam zatreba.

YU2GO TV je tu da vam pruži stabilan i kvalitetan servis bilo gdje da se nalazite. Preuzmite našu Android Mobilnu aplikaciju sa Play store-a već danas.

Premotavanje 7 dana unazad
Nismo izmislili vremeplov, ali vam pružamo podjednako uzbudljivo iskustvo premotavanja do 7 dana unazad za sve naše kanale. Gledajte vaš omiljeni sadržaj kada vi to želite! Catchup TV je funkcionalnost baš za tebe!
Snimanje i čuvanje u vašoj videoteci
Uz YU2GO možete da zabilježite i sačuvate sve ono što se prikazuje na televiziji! Želite da snimite nešto što tek dolazi? Nema problema, zakažite snimanje vašeg omiljenog sadržaja na klik i uživajte u vlastitoj videoteci.
Live Kanali
visok kvalitet i stabilan signal svih naših kanala sa EX-YU prostora. Najbolji izbor kanala koje možete da pratite preko naših aplikacija na vašem Android Televizoru, Android Boxu ili Mobilnom Telefonu.
BUFFET - Gledanje po EPG-u
Preko ove funkcionalnosti možete pretražiti sadržaj koji je prikazivan do 7 dana unazad na svim kanalima. Jednostavna pretraga emisija po kategorijama, tako da uvek možete da pronađete ono što želite da gledate.
Kako gledati YU2GO?

YU2GO je dostupan na Android televizorima, Android STB uređajima i na vašim Android pametnim telefonima. Postanite korisnik u par jednostavnih koraka.

01
Preuzmite YU2GO Android Aplikaciju
Google Play Store
Na vašem uređaju otvorite Google Play Prodavnicu i preuzmite našu aplikaciju. Nakon preuzimanja i instaliranja naše aplikacije potrebno je da se pretplatite na neki od naših paketa.
02
Pretplatite se
Odaberite jedan od ponuđenih paketa
Naši paketi su prilagođeni potrebama korisnika, uz svaki paket korisnik dobija premium iskustvo. Pogledajte ponudu i pronađite paket koji vama najviše odgovara i pretplatite se preko našeg sajta. www.yu2go.com/paketi
03
Gledajte EX-YU Kanale
170+ EX-YU kanala
Ulogujte se sa login podacima koje ste dobili od nas na vaš email nakon kupovine paketa. Gledajte više od 170 EX-YU kanala vam je dostupno iz udobnosti vašeg doma.
Zašto YU2GO?

YU2GO je jedinstven IPTV servis nove generacije koji vam donosi najbolje EX-YU kanale po super cijenama uz vrhunski kvalitet slike!

Najbolje serije, filmovi, sport i muzika, kombinovano sa sjajnim funkcionalnostima kreiraće vaše jedinstveno korisničko iskustvo! Od sada sve na jednom mjestu po super cijeni bez prekida strimova, konstantno kvalitetna slika. Najbolja ponuda kanala sa našim prevodima, komentatorima i našom sinhronizacijom.

SCROLL UP